Navigation: top
27.2.2009

Haemme vahvistusta yritysmyyntiimme Raumalle Tiedät, että onnistuminen vaatii teknologiataitojen lisäksi ihmissuhdetaitoja ja pelisilmää. Osaat nähdä laajat hankkeet liiketoiminnan perspektiivistä, mutta ymmärrät silti edelleen, mitä konepellin alla tapahtuu.

 

SataCom toimittaa tietotekniikan palveluita ja laitteita satakunnan alueella toimiville yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsevat Porissa ja Raumalla. Yrityksen liikevaihto on 4,3 meuroa ja työllistämme tällä hetkellä 18 henkeä. SataCom Oy on alueensa suurin yksityinen tietotekniikan palveluiden toimittaja.  Yritys on perustettu 1989 ja on satakuntalaisten yksityishenkilöiden omistama. Haemme vahvistusta

Yritysmyyntiimme Raumalle

Tiedät, että onnistuminen vaatii teknologiataitojen lisäksi ihmissuhdetaitoja ja pelisilmää. Osaat nähdä laajat hankkeet liiketoiminnan perspektiivistä, mutta ymmärrät silti edelleen, mitä konepellin alla tapahtuu.

Haluat myydä asiakaskohtaisia ratkaisuja erityisesti b-to-b-markkinoille.  Menestyminen tehtävässä vaatii asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä aktiivista ja innovatiivista myyntiotetta niin Raumalla kuin muuallakin satakunnassa. Neuvottelet sujuvasti yritysjohdon kanssa ja sinulla on näkemystä satakuntaisten yritysten liiketoiminnasta, toimintaympäristöistä ja niihin liittyvistä tarpeista.

Työskentelijänä olet systemaattinen ja organisoitunut tiimipelaaja. Motivoidut haasteista ja laitat itsesi likoon löytääksesi ratkaisut asiakkaillesi.

Tarjoamme päämiestemme koulutuksen ja mukavan työilmapiirin satakuntalaisten tietotekniikan huippuammattilaisten parissa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 9.3.2009 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@satacom.fi. Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jari Taimi torstaina 5.3 klo 9 – 12 ja perjantaina 6.3 klo 9 -12 numerossa 044 530 619.


« Takaisin

Navigation: top

Yhteys:


© 2016 Satacom Oy
Pori: Puh. 02 6306100, fax. 02 630 6120
fax. 02 630 6120
Rauma: Puh. 02 630 6140
Email: myynti (ät) satacom.fi
huolto (ät) satacom.fi

Toimipisteet »
Satacom
Jaa  Share in Twitter Share in Facebook Share in Facebook Share in Facebook