Navigation: top
 • Testi case slide Testi case slide

   

  Vuonna 1970 perustettu Porin Lääkäritalo on Satakunnan suurin yksityinen lääkärikeskus, joka tuottaa monipuolisia ja korkealaatuisia terveydenhoidon palveluja yksityisille henkilöille, yrityksille, kunnille ja yhteisöille.  Vuonna 2013 Porin Lääkäritalo osti Rauman Erikoislääkärikeskuksen. Rauman Erikoislääkärikeskus on Raumalla toimiva yksityinen lääkärikeskus, jossa on vastaanottotoiminnan lisäksi myös laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä työterveyspalvelut.

  Ratkaisu

  SataCom  tarjoaa kiinteähintaisella kuukausimaksulla 24/7 puhelin ja etätuen ja palvelimien ylläpitopalvelut. Asiakkaalla on oma lähitukihenkilö, mutta mikäli lähituki tarvitse resurssin lisäystä se toimitetaan aikaveloituksella. Uudet laiteet hankitaan tarpeen mukaan.

 • Toinen case-juttu Toinen case-juttu

  Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama satakuntalainen yritys. Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa. Olemme palvelualojen suurin työllistäjä Satakunnassa. Työntekijöitä meillä on noin 1300. Myyntimme vuonna 2014 oli noin 436 miljoonaa euroa.

  Ratkaisu

  SataCom otti asiakkaan lähitukiresurssin omaan käyttöönsä ja se korvattiin kolmen hengen ryhmällä, joille tehtiin vähentyneen tuntimäärän mukainen työvuorolista, niin että töitä riitti, ja asiakas sai useamman henkilön palvelut. Useamman henkilön tiimillä saadaan tuki hoidettua myös loma-aikoina.Asiakkaan omalle resurssille etsittiin SataComista muuta työtä


 • Case YH Case YH

  Yhtiön toimialana on omistaa ja hallita sekä rakennuttaa Porin kaupungin alueella sijaitsevia ja sinne rakennettavia kiinteistöjä sekä harjoittaa isännöintitoimintaa. Omistuksessamme on tällä hetkellä noin 1400 vuokra-asuntoa ja noin 600 opiskelija-asuntoa. Isännöinnissä meillä on noin 2500 asuntoa sekä useita muita kiinteistöjä.

  Ratkaisu

  SataCom  tarjoaa kiinteähintaisella kuukausimaksulla puhelin, etätuen, lähituen ja IT-kehittämispalvelut. Uudet laitteet hankitaan tarpeen mukaan.

 • Case Pomarfin Case Pomarfin

  Pomarfin Oy on suomalainen Pomarkussa 1960 perustettu perheyritys. Valmistamme vuodessa noin 200 000 paria POMAR-jalkineita Suomen, Ruotsin, Norjan, Venäjän ja Baltian markkinoille. Jalkineemme valmistetaan lähituotantona omalla tehtaallamme Pärnussa Virossa sadan osaavan työntekijän voimin ja Pomarkussa työskennellään toimisto- sekä logistiikkatehtävien parissa.

  Ratkaisu

  SataCom  tarjoaa kiinteähintaisella kuukausimaksulla puhelin, etätuen, lähituen ja IT-kehittämispalvelut. Uudet laitteet hankitaan tarpeen mukaan.

 • Case Pore Case Pore

  Pori Energia konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita 300 osaavan ja ammattitaitoisen henkilön voimalla.

  Ratkaisu

  SataCom Pori Energia konsernille toimittaa IT- lähituen (kiinteällä kk-hinnalla), palvelimien järjestelmätuen (kiinteällä kk-hinnalla) ja IT-kehittämisen (projektilaskutus). Koko IT- infrastruktuuri on siis ulkoistettu SataComille.

 • Case Satmatic Case Satmatic

  Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä. Lisäksi Satmaticiin kuuluu Kurikassa toimiva Suomen johtava muuntamovalmistaja Finnkumu Oy. Satmatic Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekter'iä. Koko konsernissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista.

  Ratkaisu

  Satmatic tarvitsi kuitenkin omalle henkilölleen varmistuksen lomien ja muiden mahdollisten poissaolojen vuoksi. SataCom teki käytettävyyspalvelusopimuksen, joka sisälsi lähituelle sovitut hinnat. Lisäksi sopimuksessa sovittiin laitteiden asiakashinnat yhteisesti sovittujen kateprosenttien mukaisesti.

 • Case KLKH Case KLKH

  Sahatavarakuljetukset, sahojen sivutuotteiden eli hake- ja purukuljetukset, paperikuljetukset, sellukuljetukset. Rautakuljetukset ja muut teollisuuden massatavarakuljetukset

  Lisäksi tarjoamme:

  terminaalipalveluita Italiassa yhteistyökumppanimme toimipisteessä

  siirtokuljetuksia manner Euroopassa esimerkiksi Italiasta Saksaan

   

  Päämarkkina-alueemme:

  Suomi, Italia, Saksa, Sveitsi, Itävalta ja Benelux-maat

  Raikaisu

  SataCom  tarjoaa kiinteähintaisella kuukausimaksulla puhelin, etätuen ja IT-kehittämispalvelut. Mikäli lähitukea tarvitaan on se vasteaikaista ja se toimitetaan aikaveloituksella. Uudet laiteet hankitaan tarpeen mukaan.

   


 

Navigation: top

Yhteys:


© 2016 Satacom Oy
Pori: Puh. 02 6306100, fax. 02 630 6120
fax. 02 630 6120
Rauma: Puh. 02 630 6140
Email: myynti (ät) satacom.fi
huolto (ät) satacom.fi

Toimipisteet »
Satacom
Jaa  Share in Twitter Share in Facebook Share in Facebook Share in Facebook