Myyntitiimi 02 – 630 6113 | Palvelutiimin huoltotilaukset 02 – 630 6118

SataCom Oy:n koko osakekanta on myyty Vakka-Suomen Puhelin Oy:lle

Solmittu yrityskauppa käynnistää vaiheittain etenevän fuusion, jossa SataCom sulautuu lähikuukausien aikana osaksi Vakka-Suomen Puhelinta. SataComin työntekijät siirtyvät fuusion myötä Raumalla ja Porissa Vakka-Suomen Puhelimen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Vakka-Suomen Puhelin Oy tarjoaa yrityksille valtakunnallisesti tietoliikenne-, IT- ja contact center -palveluja. Perinteisellä toimialueellaan Vakka-Suomessa yhtiö palvelee myös kuluttajia tarjoamalla netti-, puhelin- ja kaapeli-TV-liittymiä. Valtakunnallisten yrityspalvelujen kautta viime vuosina vahvasti kasvanut yhtiö työllistää nykyisin jo 350 osaajaa Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa. Yhtiö palvelee yrityksiä monelta eri toimialalta ja sen asiakkaana on useita tunnettuja, oman alansa johtavia yrityksiä. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 18,2 miljoonaa euroa.

Vakka-Suomen Puhelimen ICT-liiketoiminta työllistää tällä hetkellä yli 30 asiantuntijaa Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa. Yhtiö tarjoaa yrityksille mm. kotimaista IT-käyttäjätukipalvelua, konesalipalveluja, IT-asiantuntijapalveluja, työn tuottavuusratkaisuja, Visman yritysohjelmistoja sekä laitteiden ja ohjelmistojen elinkaaripalveluja.
Yrityskaupan myötä SataComin asiakkaille voidaan tarjota edelleen vahvasti paikallisin voimin entistä kattavammat ICT-palvelut vahvasti Satakunnan alueella.

Yrityskauppa ei edellytä asiakkailtamme mitään toimenpiteitä, eikä se tuo muutoksia palveluihin, hintoihin tai yrityksenne yhteyshenkilöihin. SataComin tarjoamat palvelut jatkuvat toistaiseksi täysin ennallaan, mutta fuusion edetessä sopimukset ja palvelujen laskutus siirtyvät Vakka-Suomen Puhelimen nimiin.